Pa sta sla …

This post is also available in: English

Ponedeljek, 16.01.2012, 10:59, Peugeot 206, Jasna vozi, gas do konca. Ob odhodu se vedno zgodi, da imas premalo casa za slovo… Ampak trme kot sma, brez Urskinega lupcka pa ne grema! (No-homo :-P)

Potem pa minutka sem,minutka tja, na koncu pa Rally Maribor-Pragersko.Ceprav je slo za las, spodnja slika dokazuje,da sva prispela se pravocasno na startno tocko prve etape Maribor-India.

image

Droben tisk: 1. Ja, to dejansko JE pravi vlak-nisma se vkrcala kar na enega samo zaradi slike. 2. Tisto na desni strani slike je fotomontaza. 😉

P.s. Jasni bi ob tej priloznosti rada podarila certifikat za ‘last minute driver’ in jo priporocama vsakemu popotniku v casovni stiski. Aja,pa da bo uradno: v primeru prispele poste s kaznijo za prehitro voznjo za danes med 10:50 in 11.05, poravna poloznico,prevzame pike ali ponovno opravlja izpit v imenu Jasne Oresic,njen najboljsi brat Uros Oresic. VESZPREM,Madzarska. Overil Tilen Basle.image

[geolocation]


Posted in Neuvrščeni by with 4 comments.

Comments

 • Cvetka pravi:

  Začelo se je vajino potovanje.
  Kje sta sedaj?
  Verjetno so vama izklopili internet, da ni nobenega glasu več!
  Ko bo možnost pa le kaj napišita.

  Lep pozdrav iz Slovenije

  • Uroš Orešič pravi:

   Ja, Internet je tukaj zelo redek. Danes sma prisla iz Jim Corbet National Park, prespima v Ramnagarju, jutri pa ze sibama proti Agri (Taj Mahal!). Slikama in snemama da se kar kadi, prispevke po poti pisema kar v belezke. :)

   Ne skrbet, zdaj se ze znajdema. Se slisimo!

 • jernej pravi:

  kdo je avtor “fotomontaže”? Madžar al Madžarka? :)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja